Mood of Finland – tarina

Minä uskon unelmiin

Kun olin lapsi, Suomessa ei ollut euroja, vaan markkoja ja 100 markkaa oli paljon rahaa, etenkin pienelle tytölle. Niinpä Mummi ei heltynyt unelmani edessä, vaikka esitin sen suoraan silmiin katsoen, päättäväisesti. Unelmoin Mummin kemikaliokaupan maailman ihanimmista sinisistä nukenvaunuista ja niiden hinnaksi Mummi oli ilmoittanut sata markkaa. Syntymäpäivä- tai joululahjaksi niitä olisi voinut kuulemma toivoa, mutta molempiin oli pienen tytön mielestä ihan liian pitkä aika ja nuken ulkoiluttamisaika pahasti ohi. Pieni tyttö unelmoi kesäisistä kävelyretkistä kylän halki jäätelökioskille, sinisiä nukenvaunuja työntäen.

Mood of Finland on toteutunut unelma, joka on vaatinut tulevaisuuteen luottamista, epävarmuuden sietoa – ja päättäväisyyttä aikuiseksi kasvaneen tytön elämässä. Mood of Finland ei ole syntynyt tyhjästä eikä hetkessä. Mood of Finland on yritys, joka kehittyy ja oppii kaiken aikaa, ratkoo ongelmia ja auttaa onnistumaan, ottaa matkailijan mukaan kokemaan aitoja elämyksiä.

Mood of Finland tarjoaa luovia ja innostavia matkailu- ja koulutuspalveluita, on luotettava kumppani kehittämisprojekteissa ja innostava matkailupalvelujen kehittäjä ja toteuttaja. Erikoistumisaloina ovat kestävä kehitys ja vastuullisuus, uudistava matkailu, koulutusvienti, uuden ajan matkailupalvelujen toteuttaminen ja eLearning -ratkaisut, Suomessa ja espanjankielisessä maailmassa.

Oma yritys on avannut mahdollisuuksia tehdä omanlaista työtä enkä unelmoi rikastumisesta, vaan tulen onnelliseksi, kun voin tehdä arvojeni mukaista merkityksellistä työtä.

Selvää on, että toiminnan tulee olla kestävää taloudellisesti, ekologisesti ja sosiokulttuurisesti. Onnellisin olen silloin, kun voin tehdä hienoja juttuja yhdessä muiden kanssa. Olen ollut kokoaikainen yrittäjä 1.1.2018 lähtien ja olen onnellinen.

Pienen tytön elämässä oli onni matkassa. Äidin ostamalla arvalla tuli voitto: perunankuorimiskone. Isän tuttavapiirissä oli perunanviljelijöitä ja tapaaminen yhden viljelijän kanssa järjestyi nopeasti. Pienen tytön tarina unelmasta teki vaikutuksen isoon mieheen ja kaupat saatiin tehtyä heti ensimmäisessä tapaamisessa. Viljelijä lähti kotiin perunankuorimiskoneen kanssa ja pieni tyttö juoksi silmät loistaen kohti Mummin kemikaliokauppaa mustikansininen sadan markan seteli kädessään.

Haluatko tietää lisää Mood of Finlandista?
Käy lukemassa lisää nettisivuilta alla olevasta linkistä ja ota yhteyttä!

Mood of Finland

kivipenkki-anu-ecopy

logo_MOF_läpinäkyvä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.