CV Anu Nylund ( Fin)

 

cropped-oslo-oopperan-piha-anu1.jpg

Kansainvälinen matkailun ammattilainen

Minulle tärkeää elämässä: Lapsi, Suomen luonto ja rauha, Espanjan tunnelma, maisemat, maut, värit ja meren kohina. Perhe ja ystävät, kauniit kohtaamiset. Itsestä huolehtiminen.

”Elämän korkeakoulu”: Reilut kymmenen (10) vuotta  elämää  ulkomailla.  Lähdin vähän  päälle  kaksikymppisenä  ”tytönhupakkona”  kahden  ison matkalaukun kanssa elämään, opiskelemaan ja töihin ulkomaille.

Palasin maailmalta takaisin Suomeen vähän yli kolmekymppisenä,  pienen pojan  äitinä – en ehkä kokonaan jäädäkseni, mutta toistaiseksi olemaan ja elämään.

Elämyksistä ja kokemuksista henkisesti rikastuneena; eläminen vieraassa kulttuurissa yhdistettynä suomalaisuuteen on ollut hyvä vaikutin  elämässä. Ulkomailla asuminen on antanut rohkeutta  olla haikailematta siitä,  mitä jossakin muualla voisi olla. Sen voi halutessaan kokea.

CV – ansioluettelo

Curriculum vitae aukeaa täältä   CV Anu Nylund 

CV Anu Nylund 2017f (2)

Käytännön ja teorian yhdistäjä

Ammatillinen vahvuuteni on avoin ja innostunut asenne uuden kehittämiseen. Reilun 25 vuoden matkailualan monipuolisen työkokemuksen + akateemisen  koulutuksen  yhdistäminen.

Yhteiskuntatieteiden maisteri, matkailututkimus pääaineena, kasvatustieteet pitkänä ja ympäristötiede lyhyenä sivuaineena. Kansainvälinen ystäväpiiri ja verkosto. Viimeiset työtehtävät ovat olleet muutosagenttina toimimista ja kehittämisen johtamista.

Moodaaja  – yrittäjä

Mood of Finland on yritys, jonka perustin loppuvuonna 2017 ja olen ollut kokoaikainen yrittäjä 1.1.2018 alkaen. Lue tarina tästä: Mood of Finland

Vastuullinen matkailun ammattilainen – uudistavan matkailun edelläkävijä

Vastuullinen matkailun ammattilainen vie toimintaan kestävän kehityksen eri osa-alueet; ekologisen, taloudellisen ja sosiokulttuurisen. Lisäksi vastuullinen ammattilainen huolehtii palvelun turvallisuudesta ja huomioi eettisen koodin. Vastuullinen matkailun ammatttilainen on reilu kollega ja todellinen asiakaspalvelija. Vastuullinen ammattilainen kunnioittaa paikallisuutta kaikissa palvelun vaiheissa ja tekee yhdessä muiden kanssa.

Olin finalistina ehdolla Suomen matkailun vastuulliseksi toimijaksi vuonna 2017. Finnair voitti – Helsingin Satama ja minä jäimme jaetulle kakkossijalle. 

Teen mieleelläni yhdessä muiden kanssa, ota yhteyttä! 

Anu Nylund
anu.nylund@moodoffinland.fi 
http://www.moodoffinland.fi 

SoMe- linkit löytyvät suoraan alla olevia kuvakkeita klikkaamalla  – sosiaalinen media on tämän ajan vuorovaikutuksen foorumi.

insta       linkedin      linked     fb

 

 
 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.