Kumppanuusyrittäjyys: Our story (Fin)

Kumppanuusyrittäjyys & transmodernismi

Transmodernit yritykset etsivät samanhenkisiä kumppaneita, joiden kanssa tehdä yhteiseen hyvään tähtäävää yritystoimintaa; oman yrityksen kehittäminen ja menestyminen auttaa myös kumppaniyritystä menestymään. Kumppanuuteen perustuvasta järjestelmästä on kirjoittanut itävaltalais-amerikkalainen tutkija ja tiedekirjailija Riane Eisler (2007, 2002, Ateljevicin 2009, s. 286–287 mukaan).

”Transmodernin liiketoiminnan tavoitteena voidaan sanoa olevan taloudellinen kestävyys ja vaihtoehtojen esittäminen eettisemmän ja tasa-arvoisemman liiketoiminnan johtamisesta niin, että taloudesta saatava hyöty ja sitä kautta saavutettava hyvinvointi jakautuvat oikeudenmukaisesti kaikille, ympäristöämme unohtamatta. Jeremy Rifkin on lanseerannut käsitteen biosfääri tietoisuus ja politiikka, joka tarjoaa yhteiseen hyvään panostamisen tavoitteen vastaiskuna geopoliittiseen tapaan tehdä päätöksiä ja kehittää maailman taloutta itsekkäästi oman alueen ja maan etuja ajaen (Ateljevicin mukaan, 2009, s. 289).

Canarias

The Human Tour + Geoface + Happy Meeting + Mood of Finland = Kumppanuusyrittäjyyttä

Me olemme neljä intohimoisesti oman osaamisen kehittämiseen suhtautuvaa ammattilaista. The Human Tour on Gran Canarialla toimiva, Eduardo Martínin omistama matkatoimisto. Geoface on Javier Pedrosan ja hänen perheensä omistama perheyritys joka  tarjoaa matkailupalveluita Espanjan pohjoisosassa Asturiassa ja majoitusta vanhoissa, kunnostetuissa taloissa idyllisissä vuoristokylissä.

HappyMeetings on ruotsalaisen Lindan yritys, jonka kautta opimme uusia tapoja järjestää kokouksia ja palavereja. Linda on myös Pilates-ohjaaja ja joogan ja meditaation harrastaja joten suunnittelemme myös retriitti-reissuja Espanjaan.  Olemme kaikki uusia yrittäjiä ja hyvin erilaisissa tilanteissa perustamassa omaa yritystoimintaa.

kumppanuusyrittajyys

Kumppanuus on tarkoittanut yritysten perustamisvaiheessa jokaisen yksilön vahvuuksien, osaamisen ja kokemusten jakamista sekä rehellistä ja avointa vuoropuhelua, mikä on johtanut vision ja liiketoiminnan tavoitteiden muotoutumiseen sekä palvelukonseptin ja tuotteiden suunnitteluun.

Me  jaamme Hollinsheadin ajatuksen luovuuden tarpeellisuudesta niin uusien ajatusten tulkinnassa kuin konkreettisessa tekemisessä ja Ateljevicin (2009, s. 293) näkemyksen siitä, että matkailualan on mahdollista nousta johtavaksi teollisuudenalaksi nimenomaan esittelemällä huolehtivan ja humanistisen globaalin talouden käsitteen.

Kaikkien matkailualan ammattilaisten edun mukaista on myös tuoda julki yleiseen keskusteluun se tosiasia, että matkailu on paitsi vapaa-ajan aktiviteetti myös yksi tärkeä talouden kehittämisen muoto ja vaikuttaja maailmassa.

Voit lukea lisää tästä: Transmodernismi ja transmoderni liiketoiminta

kumppanuusrittajyys_kuvat

Yksi kommentti artikkeliin ”Kumppanuusyrittäjyys: Our story (Fin)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.